Jetty van Achteren-Fictorie, was samen met haar zus, heeft kleur- en stijladvies gehad en daarna geshopt met Jeanet op zaterdag 20 januari 2018

Ik vond het kleuradvies erg leuk,  kom toch op iets andere kleuren uit dan ik zelf zou kiezen. Ik ga hier zeker mee aan de slag.Het was ook erg leuk leuk om in de middag na allerlei uitleg over kleding en voorbeelden te zien wat wel en wat niet bij mij past, een uurtje lekker te shoppen onder begeleiding, vooral als er iemand bij is die de tijd strak in de gaten houd. Nu nagenieten en er mijn voordeel mee doen. We hebben de middag afgesloten met onze mannen en zijn heerlijk uit eten geweest. Dank je wel Jeanet.

Trynie Fictorie, was samen met haar zus, heeft kleur- en stijladvies gehad en daarna geshopt met Jeanet op zaterdag 20 januari 2018

Heel veel kleuren, heel veel info, sommige kleuren zou ik niet uit mezelf kiezen, maar ze staan me wel! Even alle info laten bezinken. Dank je wel voor deze leerzame dag. Dank je wel! Ik vond het hardstikke leuk!!

Margreet de Roo  Tekstredacteur en vertaler bij Maneno tekstredactie28 december 2017, Margreet was een klant van Jeanet

Vanmorgen ben ik op stap geweest met Jeanet. Wat normaal gesproken een crime is – kleding zoeken – was met Jeanet een avontuur. Na een klein rondje door de winkel werd ik met een paar kledingstukken in een kleedhokje geparkeerd – ‘Ga maar vast passen, ik haal nog even wat’. Jeanet liep af en aan met topjes en broeken en hemdjes en sjaals en jasjes en ik hoefde alleen maar te passen en oooh en aaah en hmmm nee te zeggen. Jeanet keurde en gaf tips. Het resultaat: twee zakelijke outfits die op allerlei manieren gecombineerd kunnen worden en een boost voor mijn zelfvertrouwen.
Ik ben van plan om in het voorjaar weer contact met Jeanet op te nemen en heb er inmiddels alle vertrouwen in dat ik niet de rest van mijn leven door zal brengen in een spijkerbroek met trui – hoe lekker die ook zitten.
Jeanet heeft oog voor kleuren en stijlen, ze ziet wat bij je past en waar je niet happy van wordt, houdt rekening met je budget en heeft een heel prettige manier van communiceren.
gel, maar ik weet zeker dat niet-dummy’s ook veel aan haar adviezen zullen hebben.

Ariena Noordman  Vertaler en Tolk EN-NL & NL-EN: de verbindende schakel tussen uw boodschap en uw publiek22 december 2017, Ariena was een klant van JeanetAnnet over kleuradvies, stijladvies en personal shopping met KleurIntens:

Ik heb kennis gemaakt met Jeanet als personal shopper tijdens een gezellige winkelmiddag in Zwolle. Jeanet is een enthousiaste en deskundige styliste die zich goed voorbereidt en echt de tijd neemt voor haar klanten.

Ze heeft me goede tips gegeven over welke kleding en kleuren bij mijn figuur en uiterlijk passen. Ik vond het erg leuk om outfits te passen die ik zelf niet zou bedenken en om concrete tips te krijgen die ik zelf kan toepassen. Op pad gaan met Jeanet is een uitstekende en leuke manier om te ontdekken hoe je jezelf nog mooier kunt presenteren.

‘Via een vriend kwam ik in contact met Jeanet Locht van Kleurintens. Het bleek een schot in de roos. Van Jeanet ontving ik in korte tijd een professioneel kleur- en stijladvies op maat.

Klazien Tempelaar

professional organizer in het EBC hoardingteam bij EBC Zor20 februari 2014, Klazien was een klant van Jeanet

Ik heb kleur- en stijladvies ontvangen van Jeanet Locht. Haar werkkamer is een lust voor het oog, Een snoepwinkel voor vrouwen die van kettingen, sjaals en kleding houden. Het advies van Jeanet is theoretisch en praktisch. Ik ga mijn voordeel doen met de tips die ik heb gekregen. Een ondernemende dame weet wat haar staat en hoe ze overkomt. Daar geeft Jeanet je handvatten voor.

‘Zien wat een kleur doet’

Met behulp van gekleurde doeken in een bepaalde samenstelling kwam ik erachter welke kleuren goed bij mijn huidskleur, haarkleur en ogen passen en welke kleuren ik beter kan vermijden. Er ging in de studio van Jeanet een wereld voor mij open. Ik wist niet dat kleur zoveel voor je uitstraling kon doen. Voor de spiegel liet Jeanet me zien wat een kleur doet die die goed bij je past: je hele wezen fleurt ervan op. Je gaat er vanzelf blij van kijken! Ook liet Jeanet me kennis maken met een kledingstijl die ik niet eerder had aangepast, maar wat was ik verrast door het effect!

‘Ik houd niet van winkelen’

Met kennis van zaken en en een trefzekerheid vertelde Jeanet mij met welke zaken ik rekening moet houden als ik naar kleding zoek die bij mijn figuur en lengte past. Ik houd niet van winkelen omdat ik altijd weinig kleding kon vinden die mij past, mijn benen en armen zijn langer dan gemiddeld. Maar ook omdat ik veelal bij hetzelfde uitkwam qua kleur en stijl: ik koos veilig voor een spijkerbroek met t-shirt en droeg er al dan niet een vest of trui eroverheen. Door Jeanets deskundige en stimulerende adviezen draag ik nu af en toe een rok en heb ik zelfs een jurk en laarzen gekocht.

‘Het is nu een stuk makkelijker om kleding te vinden’

Door het kleurkaartje dat ik nu steeds bij me draag kan ik snel zien of het kledingstuk waar ik naar kijk past bij mijn kleurstijl. In het stijlboek dat ik meekreeg, vind ik Jeanets adviezen en de do’s en don’ts terug, heel handig. Ook maakte ze moodboards voor me zodat ik in één oogopslag kan zien waar ik op moet letten bij een volgende aankoop. Van winkelen op zich houd ik nog steeds niet echt, maar door Jeanets professionele begeleiding is het nu een stuk makkelijker om kleding te vinden die bij me past en waar ik me goed in voel. Door haar tips en trucs voor accessoires is me duidelijk geworden dat helemaal niet veel kledingstukken nodig hebt. Een goede basis en enkele accessoires zijn voldoende om er elke dag goed uit te zien zonder dat je je bankrekening hoeft te plunderen ;).

Daarom beveel ik Jeanet Locht van harte aan bij iedereen die ook wel eens wil weten hoe je er zonder al te veel poespas prima uit kunt zien.

Annet’

Kledingadvies voor zakelijke presentatie

Wat is jouw kledingvraag?
Vandaag heb ik een garderobecheck gedaan bij Saskia Steur. Saskia vindt het lastig om kleding te kopen, ten eerste omdat de kleding vaak niet past, mouwen en broeklengte zijn te lang, en omdat ze niet weet welke kleding er bij haar figuur past. Ook vindt ze het lastig om een keuze te maken in de winkels. Ook omdat zij haar maat vaak niet kan vinden.

8 figuur
8 figuur

Omdat Saskia presentaties geeft aan groepen en er graag representatief uit wil zien, heeft ze ook een specifieke vraag
Welke kleding is geschikt voor een zakelijke presentatie en hoe kan ik er zo uit zien dat ik mij prettig voel en er goed uitzie?
Allereerst heb ik een stijladvies gegeven aan Saskia en gekeken wat nu precies de problemen zijn waar Saskia tegenaan loopt.
Saskia is 1.63m, heeft een 8-figuur, d.w.z. dat de vormen wat ronder zijn, ze heeft een bolle buik en een holle rug en maat 48.

Ik kijk bij Miss.Etam. Daar verkopen ze korte lengte maten. Ik vind er een donkere spijkerbroek en een mooie donkerblauwe blouse en een shirt plus een leuke sjaal.
Bij Norah in Meppel vind ik een zwarte legging en een zwart shirt wat mooi afkleed en een heel leuk vest/jasje was volgens mij precies haar kleur is, en een leuk kort jasje wat bij de blouse en blauwe broek past. Ik heb 8 stuks kleding gescoord binnen 1,5 uur en ben benieuwd wat Saskia er van vindt.

Reactie Saskia:

Jeanet verraste mij volkomen toen ze een paar uur later op de stoep stond met 8 kledingstukken!

Ik voelde me een beetje jarig, en alles zat als gegoten. En ook nog eens in mooie kleuren en helemaal in mijn stijl!

Verbaasd was ik ook en prettig verrast: voor mij is dit echt een oplossing! Ik krijg meer zin in mijn presentaties en kijk er nu al naar uit om met meer zelfvertrouwen in mooie, geschikte kleding voor een groep te gaan staan.

Na jaren en jaren ben ik verlost van het gevoel dat kleding kopen frustrerend is – dat is het niet meer.

Ik besteed het gewoon uit aan Jeanet van Kleur Intens