Garderobeplanning, voor iedere gelegenheid de juiste outfit

Je garderobeplanning levert je overzicht en bied je direct een goede keuze wat je aan wilt trekken naar je werk, een feestje of een sollicitatiegesprek. Je wilt niet meer twijfelend voor je garderobekast staan wat je moet aantrekken. Je wilt een opgeruimde kledingkast. Geen stress meer over wat je aan zult trekken naar je werk, dat feest, het sollicitatiegesprek, je 1e date? Wil jij besparen op je garderobe, rust in je hoofd?

Wij spitten samen je kast uit, voordeel een opgeruimde kast met overzicht. Kledingstukken die goed met elkaar te combineren zijn. Nieuwe setjes waarvan jij ze niet had bedacht. Na de opruiming heb jij precies in beeld wat jij voor kledingstukken je nog nodig hebt. Voordeel,  je bespaart geld omdat je precies weet wat je nog nodig hebt, je kunt investeren in ideale kledingstukken die lang meegaan. Zij hebben de juiste snit en de juiste kleur. Je grijpt nooit meer mis.

Jouw goede garderobe is een collectie kledingstukken en accessoires met

kledingstukken
garderobeplanning
  • de goede maat
  • kleuren die bij jou passen
  • groepen kledingstukken die geschikt zijn voor jouw leven/lifestyle
  • voldoende variatie in uitstraling waardoor ze geschikt zijn voor meerdere gelegenheden/situaties
  • voldoende combinatiemogelijkheden
  • voldoende kledingstukken, actueel in de tijd en het betreffende onderdeel van jouw leven.

Bij garderobeplanning gaat het erom de garderobe in overeenstemming te brengen met jouw leven.

kledingstukken

Je stelt je voor hoe je op anderen wil overkomen in de diverse situaties in je leven.
Op basis van de nieuwe informatie, bijv. over de rol die kleur speelt, wordt bekeken of de bestaande garderobe functioneel is voor de diverse gelegenheden. Uiteindelijk wordt duidelijk in hoeverre de bestaande garderobe aansluit op jouw leven en wat er nodig is om evenwicht te scheppen tussen je leven en je garderobe.

Na al deze overwegingen ontstaat haast vanzelf een lijstje met benodigdheden en wensen. Het kan ook betekenen dat de kleding die je bij voorbeeld altijd droeg naar haar werk, nu gaat dragen als je met vriendinnen op stap gaat, simpelweg omdat de uitstraling beter past bij die gelegenheden.

Reactie van klanten:
Vandaag heb ik een garderobecheck gedaan bij Saskia Steur. Saskia vindt het lastig om kleding te kopen, ten eerste omdat de kleding vaak niet past, het trekt of het zit niet, mouwen en broeklengte zijn altijd te lang. Saskia heeft een holle rug en een dikke buik, ze is 1.65. De kleding heeft of teveel of te weinig ruimte, het past over de buik maar is weer te ruim in de schouders. Saskia weet niet  welke kleding er bij haar figuur past.  Ook vindt ze het lastig om een keuze te maken in de winkels, het aanbod overweldigd shoppen doet ze dan ook liever niet omdat ze het  vaak niet kan vinden.

Omdat Saskia presentaties geeft aan groepen en er graag representatief uit wil zien, heeft ze ook een specifieke vraag
Welke kleding is geschikt voor een zakelijke presentatie en hoe kan ik er zo uit zien dat ik mij prettig voel en er goed uitzie?

Waar Saskia op moet letten is de pasvorm en het model. Omdat ze klein van stuk is zullen mouwen en broeklengtes vaak te lang zijn omdat de confectie uitgaat van standaard maten. Je kunt bij Miss Etam korte lengtes skoren of online. Handig kan het zijn om een kleermaker inschakelen of iemand die handig is met de naaimachine of zelf te investeren in een naaicursus. Het model van jasjes moet kort zijn, het liefst tot in de taille. Je houd dan meer beenlengte over en lijkt langer. Ook door de broek en t shirt in dezelfde kleur te dragen lijk je langer, draag een hak. Een A-lijn van shirt doet het goed voor Saskia, bij Didi kan zij geschikte stukken vinden.

Reactie Saskia:

Jeanet verraste mij volkomen toen ze een paar uur later op de stoep stond met 8 kledingstukken!Ik voelde me een beetje jarig, en alles zat als gegoten. En ook nog eens in mooie kleuren en helemaal in mijn stijl!Verbaasd was ik ook en prettig verrast: voor mij is dit echt een oplossing! Ik krijg meer zin in mijn presentaties en kijk er nu al naar uit om met meer zelfvertrouwen in mooie, geschikte kleding voor een groep te gaan staan.

Na jaren en jaren ben ik verlost van het gevoel dat kleding kopen frustrerend is – dat is het niet meer.

 

Wil jij een functionele garderobe?, maak dan nu een afspraak bij Kleur Intens, 0617696709 of mail kleurintens@live.nl

Prijs: 150,–

tijdsduur 2 uur