Bij welke kleur kom jij het sterkst over

Om te weten welke kleur geel mooi bij jou staat moet je eerst weten of jij warme of koele ondertonen in je huid hebt.
Om te testen of wat jouw huid voor ondertoon heeft, Kies een plek op je lichaam waar je aderen goed zichtbaar zijn, vaak is dit het geval bij je pols of elleboog. De kleur van je aderen geeft aan welke ondertoon je huid heeft. Zijn je aderen blauw van kleur (nee niet felblauw, maar je ziet een duidelijke zweem blauw), dan heeft je huid een koele ondertoon. Deze mensen zullen ook rood- of roze tinten zien in hun huid als ze in de spiegel kijken. Zijn jouw aderen eerder wat groenig? Dan heb je een warme ondertoon. Je huid zal in dat geval ook eerder wat geler dan roze zijn. Is jouw huid eerder koel, dan kan het mosterdgeel je wat flets maken. . Bij een warme huidtint staat mostergeel prachtig. Mosterdgeel is vrij warm van kleur, het neigt haast naar goud. Als je licht haar hebt en je wil graag geel dragen, is het wel mooi om een wat donkere kleur geel te kiezen (zoals deze mosterdgeel). Ga je voor een te lichte kleur dan heb je vrij weinig contrast en kan het geheel wat saai ogen. Heb je een koele huid maar vind je deze kleur geel wel het mooiste. Kies dan voor een rok, broek of accessoire in deze kleur! Probeer in ieder geval de kleur niet te dicht bij je gezicht te brengen.

Voor ieder kleurtype is er wel een geschikte kleur Geel.

  •         Zomertypes zijn mooi met Vanillegeel
  •         Wintertypes zijn mooi met Citroengeel
  •         Herfsttypes  zijn mooi met Okergeel
  •         Lentetypes  zijn mooi met Zonnebloemgeel

Geel is in de mode, het is een kleur waar ik heel blij van word!

Weet je wat de betekenis is van geel?

Geel staat voor optimisme en energie, Je wordt actief van de kleur geel. Geel stimuleert mentale activiteit. Zit je in een dip trek dan de kleur geel aan. Je zult merken dat je humeur er een stuk beter van word. Ook de mensen om je heen zullen op geel reageren. “Wat zie jij er vrolijk, zonnig uit” Je moet natuurlijk wel de kleur geel aantrekken die bij je past.

 

De voorkeur voor een bepaalde kleur  zegt iets over onze persoonlijkheid. Iemand die van geel houdt is een andere persoonlijkheid dan  degene die van zwart houdt. Wij voelen ons lekker  bij onze favoriete kleur. Bovendien  past die kleur bij ons en laat aan anderen zien wie we zijn.Daarom kiezen we deze kleur voor kleding maar ook voor interieur en voor allerlei dingen die we gebruiken.

Liefhebbers van geel zijn alert en levendig,

Het zijn vrolijke beminnelijke gulle en openhartige mensen. Geel is de kleur die het meeste licht bevat  en het meest verwant is aan wit. Het is een zonnige en vrolijke kleur. Geel wordt door vrijwel iedereen als levendig en opwekkend ervaren. Geel is de kleur van de creativiteit en de fantasie. Het is een doeltreffend middel tegen onlustgevoelens en neerslachtigheid. Geel staat immers voor vreugde opgewektheid en levenslust.

Geel activeert de hersenen en de zenuwen het denken en spreken. Passieve en dromerige en zwaarmoedige mensen kunnen door geel sterk geprikkeld en tot positieve daden aangezet worden.

Vind je een kledingstuk in geel teveel. Je kunt natuurlijk ook gaan voor een accessoire  in de kleur geel zoals gele schoenen of een gele tas of sjaal waarmee jij je kleding op kunt frissen.

Wil jij weten welke kleur geel er bij jou past, of jij de kleur geel kunt combineren? Maak dan nu een afspraak voor een kleuradvies.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.