Kleuradvies   Stralen in je mooiste kleuren

kleuradvies en stijladvies bij Kleur Intens
Kleuradvies bij Hilleen Mode Staphorst

Heb jij wel eens van een persoonlijk kleuradvies gehoord? Het heeft niets met interieur te maken maar alles met jou. Vind jij het lastig om de juiste kleuren voor je kleding te vinden in de winkel? Weet je niet welke kleuren jou mooi staan? Zou je er altijd stralend en zelfverzekerd uit willen zien?

De basis voor een goede garderobe begint met een kleuradvies

Heb jij wel eens gehoord de opmerking ben je ziek, terwijl je dit niet was? Als je de verkeerde kleuren draagt kun je gaan tekenen in je gezicht en er slecht uit gaan zien. Heb je wel eens het idee gehad dat de haarkleur die je in je haar hebt gedaan niet zo goed bij je matcht? Dat is heel goed mogelijk en dat wil je natuurlijk niet.

Door de juiste kleuren te dragen die passen bij jouw huid, ogen en haarkleur zie jij er altijd sprankelend en prachtig uit. Ook de haarkleur die je draagt moet passen bij je persoonlijkheid en eigen kleurpigmenten.Na een kleuradvies bij Kleur Intens weet je precies wat je in de winkel van het rek moet pakken en wat je beter kunt laten hangen. Ook weet jij welke haarkleur er bij jou past, als je je haar kleurt.

  • Kleuradvies is een eenmalige investering waar jij je hele leven lang plezier van hebt.
  • Geen miskopen meer. Ga eens na hoeveel kleding van jou in de kast blijft hangen omdat het niet de goede kleur heeft. Tel dit eens bij elkaar op en zie hoeveel je bespaart als je dit niet meer hebt.
  • Functionele garderobe Hoe fijn is het om een functionele garderobe te hebben waarvan de kledingstukken onderling goed te combineren zijn.
  • Minder kledingstukken nodig. Een opgeruimde kast!
  • handige kleurenpas Met de handige kleurenpas heb jij je unieke kleuren in één oogopslag in beeld.

Hoe werkt nou zo’n kleuradvies

Ieder mens heeft kleurpigmenten in het gezicht, haar, ogen en huid. Dit is voor ieder mens uniek. Ik analyseer de kleuren in huid, ogen en haren op basis van de volgende kenmerken: * ondertoon: warm of koel * zuiverheid : helder of gedempt * kleurhoogte: licht of diep. Dit is voor ieder mens verschillend, dit is waarom niet alle kleuren voor iedereen hetzelfde zijn.

Persoonlijke kleurenpas

Tijdens een persoonlijke kleurenanalyse wordt gezocht naar jouw eerste, tweede en misschien derde kleurkarakteristiek. Deze twee of drie kleurkarakteristieken met elkaar gecombineerd bepalen jouw persoonlijke kleurpalet. Je kunt met behulp van je persoonlijke kleurenpas  jouw garderobe opbouwen in de voor jou meest flatterende kleuren. Ook leer ik je hoe jij je mooiste kleuren met elkaar kunt combineren.

Het kleurpalet van het model dat je hier ziet is een collage van donkere, heldere koele kleuren. Haar meest dominante kleurkarakteristiek is ‘diep’. Het model heeft donkerbruin haar, donkerbruine ogen en een lichte huid. Er is veel contrast in haren en huid. Dat  betekent dat haar garderobe donker mag zijn. Donkere  kleuren versterken haar uitstraling,  Daarnaast gaat het model stralen van heldere kleuren en alle kleuren met een blauwe ondertoon matchen goed met haar huid, kleuren met een gele ondertoon kan zij beter vermijden, daar wordt ze bleek van. Grote kleurcontrasten doen het goed voor haar, zoals zwart wit, zwart- rood. Gedempte kleuren zijn voor haar te saai en lichte kleuren zijn te flets.

Match de kleding met de kleurenpas, dan is het goed

Haar wit is helder wit of offwhite. De andere pastels zijn ook puur en helder. Denk aan: lichtblauw, lichtroze, lila, lichtgeel, pistache, zalm etcetera. Als zij een kledingstuk of accessoire, bijvoorbeeld een shawl, in de kleur van haar ogen draagt zal dat altijd een bijzonder effect opleveren. Het maakt haar toegankelijk en aantrekkelijk. Lichte ensembles zijn meestal te zwak voor haar, ze maken haar bleek. Voorbeelden van goede neutrale basiskleuren zijn: zwart, chocoladebruin, marine en antraciet.

fotoshoot bij Kleur Intens
fotoshoot bij Kleur Intens

Voorbeelden van combinatiekleuren zijn: scharlaken rood, donkergroen, paars, aubergine, diep petrol, bordeaux et cetera. Met sieraden en shawls kun je een neutrale kleur prachtig ophalen. Voor de make-up is het goed om donkere nuances te kiezen.De mooiste sierraadkleuren voor haar zijn goud of zilver. Je kleurenpas is een ‘matching tool’. Dus als de kleuren van jouw Kleurenpas matchen met de kleuren van het kledingstuk, dan is het goed. Als de kleur erg afwijkt, is die te licht voor jou. Koop het dan niet, want dan blijft het kledingstuk hoogstwaarschijnlijk in je kast hangen. De kleurenpas die je van mij krijgt past trouwens als een creditcard in je portemonnee. Handig, want dan heb je hem bij het shoppen altijd bij je.

Wil jij weten welke kleuren jou flatteren? Maak dan nu een afspraak voor een kleuradvies

Wat anderen zeggen over Kleuradvies bij Kleur Intens

Arjo Janssen: Wat een eye opener! Nooit gedacht dat er zoveel mogelijk was, dat  er zoveel kleuren bij mij staan. Ontzettend leuk om kleding te passen en te zien dat het zo mooi staat.

Dorrit Boer: Aanrader! Jeanet geeft op een prettige manier een heel helder advies. Hier kan ik iets mee.

Ellen Smits: Gezellig, gastvrij, verrassend omdat ik geleerd heb dat ik ook andere kleuren kan dragen.

 

Prijs 75 euro inclusief kleurenpas

Naam*