Kleur is mijn passie, intens zijn mijn kleuren. Kleur Intens, zo heet mijn bedrijf

Ik help vrouwen die  zichtbaar willen worden aan een passend imago waardoor ze gaan stralen en meer zelfvertrouwen krijgen en daardoor meer succes gaan aantrekken. Ik doe dat door persoonlijk kleur- en stijladvies. Ook geef ik advies hoe jij kunt besparen op je garderobe en er altijd en voor iedere gelegenheid  perfect gestyled uit ziet.
Vind jij het lastig om te shoppen omdat je afwijkende maten hebt? Ik help je graag waar jij je mooiste outfit kunt vinden.

Het mooie aan mijn werk vind ik dat ik met mensen bezig ben en dat ik kan laten zien wat jou uniek maakt. Ik merk dat heel veel vrouwen onzeker zijn wat betreft hun uiterlijk en niet goed weten wat er bij hen past. Ik heb bij verschillende kledingwinkels gewerkt, ik ben maar weinig vrouwen tegengekomen die blij waren met hun figuur. Ik word erg blij als ik de mooie dingen kan noemen die ik zie en kan laten zien welke kleding er bij jou figuur past.

Ik was altijd al met mode en kleding bezig. Mijn eerste opleiding was kostuumnaaien. Daardoor heb ik ook inzicht gekregen dat de confectie bijna altijd standaardmaten gebruikt, terwijl er heel veel vrouwen zijn die afwijkende maten hebben. Die daar dan niet in gaan passen. Ik weet hoe je kleding kunt vermaken en welke modellen wel goed zitten.Ik maak zelf ook graag kleding. Het geeft mij veel voldoening en energie als ik zie hoe blij vrouwen de deur uitgaan als ze bij mij zijn geweest.  Je gaat gewoon stralen als je de juiste kleuren draagt, als je de kleding draagt die jou figuur flatteert. Je wordt er een blijer mens van. Je zult niet alleen zelf het verschil merken maar ook de mensen om je heen. Je maakt een positieve indruk en zult merken dat je meer succes hebt. Daardoor ga jij je beter voelen, je voelt je zelfbewust en vol zelfvertrouwen. Een geweldig gevoel. Het geeft mij dan ook veel voldoening om met dit werk bezig te zijn.

Altijd met mensen bezig

Ik ben een mensen mens, dat heb ik met de paplepel ingegeven gekregen. Je bent op de wereld om elkaar te helpen, nietwaar? Niemand leeft voor zichzelf. Als je een ander kunt helpen wordt je daar zelf ook blij van. Mijn ouders zijn daarin mijn grote voorbeeld.

Ik heb op kantoor gewerkt en in de zorg als activiteitenbegeleidster. Maar ik ben altijd met mensen bezig geweest. Ik kan me  goed inleven in anderen. Mensen die niet zo zeker van zichzelf zijn of een negatief zelfbeeld hebben help ik graag. Ik wil vrouwen helpen die onzeker zijn het beste uit zichzelf te halen. Daarbij is de klant koning want ik vind het belangrijk dat jij tevreden bent.

Ik ben er ook van overtuigd dat ieder mens waardevol en uniek is en dat ieder mens iets moois in zich heeft en talenten heeft en door God geschapen is. Ik vind het geweldig dat ik dat kan doorgeven aan de vrouwen om mij heen.

Borstkanker

In 2015 werd er bij mij borstkanker geconstateerd, een heftige periode brak aan vol behandelingen chemokuren, operatie, bestralingen, ziek zijn.  Ik ben inmiddels 2 jaar verder en heb de ziekte overwonnen. Dagelijks merk ik nog dat mijn lichaam niet meer hetzelfde is. Sneller vermoeid, slechte concentratie en 20 kg aangekomen. Ik kan je vertellen dat dit veel impact op mij had, mijn kleding paste niet meer. Ik ben mijn haar kwijt geweest heb een pruik gedragen. Dat doet wel wat met je. Gelukkig ben ik er nog en daar ben ik God erg dankbaar voor.  Het leven, mijn gezondheid, relaties ik ben er anders tegenaan gaan kijken, het is niet vanzelfsprekend om je goed te voelen. Mijn eigen bedrijf Kleur Intens heeft een diepere lading gekregen ik ben erg blij dat ik weet wat ik eraan kan doen om bijv. mijn buik kan verbergen en hoe ik mijn sterke punten naar voren kan laten komen en hoe ik kan stralen door kleur. Kleur geeft mij zelfvertrouwen en energie.

Graag wil ik vrouwen helpen die ziek zijn geweest zichzelf een beetje zijn kwijt geraakt. Wil jij wat anders, weet je niet hoe?,  ik zou je graag advies willen geven. Ik kan mij goed inleven in de ander, ben positief en dat is denk ik een van mijn sterkste kwaliteiten. Daarnaast heb ik kennis van zaken, ik heb mijn opleiding tot kleurconsulent bij Regien Strategier gedaan en school regelmatig bij.

Ik word blij als ik jou blij kan maken!

Ik ben getrouwd, ik heb 3 kinderen en ik woon in Rouveen, ten noorden van Zwolle. Ik houd van sporten, lezen, creatief bezig zijn, naaien… En van winkelen natuurlijk.