Teveel kleding en toe aan iets nieuws? 
Is jouw kast ook overval met kleding die je niet meer draagt omdat het te klein is of omdat je erop uit gekeken bent? Mijn kast wel, doordat ik borstkanker heb gehad en hiervoor behandeld ben, ben ik ben 20 kg gegroeid en kan helaas mijn strakke jurkjes en favoriete jasjes niet meer aan ook heb ik heel veel goede broeken die te klein zijn geworden. Ik sport 4x in de week en eet niet veel maar de kilo’s willen er niet af, en nu ben ik klaar mee dat mijn kast te klein is geworden want ik heb nu 3 maten. Dus tijd voor een grote opruiming. Het kan natuurlijk in de zak voor een goed doel maar misschien kan ik jou er een plezier mee doen. Maar misschien heb jij ook wel stukken kleding die nog goed zijn waar je niets mee doet. Wat is de bedoeling neem je kleding mee en vraag vriendinnen of zussen of ze ook meekomen op woensdag 19 april om 13.30 uur. Misschien heb ik wel iets leuks voor je. Ik kan meteen tips geven wat voor jou een goed model is of hoe je jouw sterke punten naar voren kunt laten komen.

Meld je wel even aan woensdag 19 april 13.30 uur, 19.00 uur, op woensdag 26 april is er ook nog een mogelijkheid om 13.30 of 19.00 uur. Plataanlaan 5 Rouveen, kleurintens@live.nl

 

Kom dan naar het ruilevent van Kleur Intens.

 

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.