Kies voor Personal  shopper

Is kleding uitzoeken en winkelen niet jouw favoriete bezigheid?

Ik weet niet wat te dragen
Ik weet niet wat te dragen

Weet je niet in welke winkels je moet zijn en kun je geen goede keuze maken in het aanbod wat er is? Raak je gedeprimeerd van verkoopsters die nauwelijks groeten laat staan helpen en word je doof van al het lawaai om je heen, dat muziek heet? Om nog maar niet te spreken van paskamers met onvoordelig licht waardoor het lijkt of je opeens 5 kg. zwaarder bent geworden. Dan nog de tijd die het kost en de uitputting die je nabij is omdat het weer niet gelukt is. Daar kun je verdrietig van worden.

Dan online kopen.

Ook een vak apart waar veel tijd in gaat zitten. 9 van de 10 x past het kledingstuk niet en kun je weer naar het postkantoor om de hele boel terug te brengen. En nog steeds weet je niet wat er nu bij je past, moedeloos kun je er van worden.

Maar er is een oplossing

Besteed het hele pakket gewoon uit aan Kleur Intens.

Ik help je af van al die frustratie en zorg dat jij een blijere versie van jezelf wordt.

Sterkste kleur voor jou
Jeanet Locht

Hoe heerlijk is het om te weten wat je wanneer moet dragen. Je genoeg kledingstukken hebt voor alle gelegenheden, feestje, eerste date, sollicitatiegesprek, naar je werk. Je zult complimenten oogsten en groeien in zelfvertrouwen. Je ziet er stralend en fantastisch uit!!

Of het nu je bril is, je haar, het totale plaatje, ik kan alles erbij meenemen. Investeer in jezelf en besteed het uit. Moet jij eens kijken wat het je oplevert.

Geen miskopen meer, hoeveel heb jij er per jaar?

Ik kan voor je shoppen, of samen met je shoppen. Ik kom bij je thuis, neem samen met jou je kledingkast door, kijk wat jij nodig hebt. Scan jouw sterke punten, vertel je waar je op moet letten als je kleding koopt, welke kleuren je kunt dragen. En wat jou sterkste kleuren zijn. Je krijgt van mij een handige hand-out waarin staat waar jij op moet letten als je kleding koopt.

Bespaar nu op je portemonnee en je kostbare tijd

Lijkt het je wat?, neem dan nu contact op met Kleur Intens en maak een afspraak